Marc Anthony finanţează lucrările de renovare a unui orfelinat din Republica Dominicană

Cântăreţul Marc Anthony, fostul soţ al cântăreţei şi actriţei Jennifer Lopez, finanţează lucrările de renovare şi de modernizare a unui orfelinat din Republica Dominicană.

227 afișări
Imaginea articolului Marc Anthony finanţează lucrările de renovare a unui orfelinat din Republica Dominicană

Marc Anthony finanţează lucrările de renovare a unui orfelinat din Republica Dominicană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul american de origine portoricană a donat o sumă considerabilă pentru modernizarea orfelinatului Children of Christ din Republica Dominicană, prin intermediul fundaţiei sale Maestro Cares, pe care a înfiinţat-o în colaborare cu organizatorul de concerte Henry Cardenas, informează contactmusic.com.

Această fundaţie a strâns suma de 200.000 de dolari, care va fi utilizată pentru reamenajarea clădirii în care funcţionează orfelinatul, dar şi pentru construirea unor noi săli de clasă şi a unui teren de baseball. Orfelinatul Children of Christ a fost înfiinţat în anul 1996 pentru copii dominicani abuzaţi sau abandonaţi de părinţii lor.

Marc Anthony a participat vineri la o ceremonie de gală în cadrul căreia a fost făcut acest anunţ şi a fost însoţit la eveniment de noua lui iubită, modelul Shannon de Lima.

Marc Anthony şi Jennifer Lopez au anunţat în mod oficial că s-au despărţit în iulie 2011, punând astfel capăt unui mariaj de şapte ani, însă cei doi foşti parteneri de viaţă au rămas în relaţii amiabile de dragul celor doi copii ai lor, gemenii Max şi Emme, născuţi în februarie 2004.

Marc Anthony, care se află deja la cel de-al doilea divorţ, după cel de fosta Miss Puerto Rico Dayanara Torres, a vândut peste 12 milioane de albume pe plan mondial.

Pe marele ecran, cei doi soţi au interpretat un alt cuplu, alcătuit din legendarul dansator de salsa Hector Lavoe şi soţia sa Nilda "Puchi" Roman, în filmul "El Cantante", lansat în 2006.

În pofida despărţirii lor, Marc Anthony şi Jennifer Lopez continuă să colaboreze pe plan profesional, producând împreună emisiunea de televiziune "Q'Viva! The Chosen".

Jennifer Lopez are deja o relaţie de câteva luni cu dansatorul în vârstă de 25 de ani Casper Smart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici