Marea barieră americano-mexicană – cea mai controversată construcţie modernă

Marea Barieră dintre Statele Unite ale Americii şi Mexic are o lungime totală de 3169 de kilometri şi este depăşită doar de Marele Zid Chinezesc, deţinătorul recordului pentru cea mai lungă construcţie realizată vreodată de oameni, cu o impresionată lungime de 8.851 de kilometri.

12 afișări
Imaginea articolului Marea barieră americano-mexicană – cea mai controversată construcţie modernă

Marea barieră americano-mexicană – cea mai controversată construcţie modernă (Imagine: www.descopera.ro)

Marea Barieră, ridicată cu scopul de a stopa traficul de droguri şi imigraţia ilegală, deţine recordul pentru cea mai tranzitată graniţă, cu peste 250 de milioane de oameni care traversează cele două ţări anual.

Citeşte mai multe despre Marea Barieră dintre SUA şi Mexic pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici