Maria Băsescu a premiat câştigătorii unui concurs de echitaţie

Maria Băsescu, soţia preşedintelui Traian Băsescu, i-a premiat pe câştigătorii unui concurs de echitaţie, care a avut loc, sâmbătă, în Parcul Crângaşi din Bucureşti.

221 afișări
Imaginea articolului Maria Băsescu a premiat câştigătorii unui concurs de echitaţie

Maria Băsescu a premiat câştigătorii unui concurs de echitaţie (Imagine din arhivă; Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Maria Băsescu le-a înmânat premii constând în diplome şi plicuri cu bani călăreţilor care au câştigat probele concursului, în timp ce caii câştigători au primit bucăţele de zahăr.

Concursul de echitaţie din Parcul Crângaşi a atras câteva zeci de persoane, pasionate de echitaţie, iubitori de cai sau simpli trecători. Aceştia au urmărit competiţia, au putut călări şi au degustat mici şi bere, comercializate la o terasă din apropierea locului de derulare a concursului.

De asemenea, spectatorii au urmărit un spectacol de dresaj şi cascadorie ecvestră, dar şi o prezentare de echipament sportiv specific echitaţiei.

Intrarea la eveniment a fost gratuită.

Evenimentul a debutat cu două săptămâni în urmă, fiind organizate competiţii şi cascadorii în fiecare sâmbătă şi duminică, 7 iunie fiind ultima zi de desfăşurare a evenimentului din Parcul Crângaşi din Capitală.

Organizat de Primăria Sectorului 6 şi Clubul de Echitaţie Bucureşti, acesta este primul eveniment hipic ce are loc în Bucureşti după 1989. De altfel, potrivit lui Dan Filimon, preşedintele Clubului de Echitaţie Bucureşti, se intenţionează organizarea mai multor astfel de evenimente, naţionale şi internaţionale, prin care să se promoveze şi să se popularizeze hipismul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici