Maria Băsescu l-a vizitat pe finul său Carol Ferdinand, de ziua acestuia. Ce daruri a primit de la soţia preşedintelui

Maria Băsescu, soţia preşedintelui Traian Băsescu, l-a vizitat, vineri, pe finul său, Carol Ferdinand, fiul prinţului Paul şi prinţesei Lia, cu ocazia împlinirii vârstei de trei ani, aducându-i acestuia daruri.

1274 afișări
Imaginea articolului Maria Băsescu l-a vizitat pe finul său Carol Ferdinand, de ziua acestuia. Ce daruri a primit de la soţia preşedintelui

Maria Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Soţia preşedintelui a spus că a venit să îl felicite şi să îi ureze la mulţi ani lui Carol Ferdinand, arătând şi cadourile aduse: o trotinetă roz şi confetti.

Maria Băsescu a ţinut să le arate jurnaliştilor şi instrucţiunile de folosire ale trotinetei roz, în care scria că este indicată pentru copiii cu vârsta între trei şi cinci ani.

De asemenea, soţia preşedintelui Băsescu a arătat că nu va rămâne la petrecerea aniversară organizată de părinţii lui Carol Ferdinand în cursul serii. Vizita acesteia la locuinţa prinţului Paul şi prinţesei Lia, aflată în centrul Capitalei, în apropiere de Piaţa Romană, a durat aproximativ 15 minute.

La petrecerea respectivă au fost invitaţi colegii de la grădiniţă, precum şi unii prieteni din vecini, printre care şi Laurenţiu Reghecampf jr., fiul antrenorului echipei de fotbal Steaua Bucureşti şi al impresarei Ana-Maria Prodan.

Prinţul Paul şi prinţesa Lia, împreună cu Carol Ferdinand, au petrecut recent, de Anul Nou, împreună cu familia preşedintelui Traian Băsescu la vila de protocol de la Covasna.

Maria Băsescu l-a vizitat şi în urmă cu un an pe finul său, când acesta a împlinit doi ani, cu care a petrecut aproape o oră şi jumătate. Printre cadourile aduse atunci de Maria Băsescu se aflau un scăunel pentru învăţarea cântecelor şi a poveştilor, baloane, coifuri şi un pulover.

Carol Ferdinand s-a născut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea "Regina Maria" din Bucureşti şi a fost botezat pe data de 22 mai 2010, în religia ortodoxă.

Pe 9 ianuarie 2011, părinţii prinţului Carol Ferdinand - Prinţul Paul şi Prinţesa Lia - şi naşii - Traian Băsescu şi Maria Băsescu - au sărbătorit ceremonia de "tăiere a moţului", şeful statului oferindu-i copilului pixul său Mont Blanc, dar şi jucării şi hăinuţe.

Pe 11 ianuarie 2011, când a împlinit un an, prinţul Carol Ferdinand a primit cadou cu ocazia aniversării sale un jilţ regal, decorat cu ornamente aurii, şi o gentuţă Louis Vuitton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici