Mariah Carey, ofertată cu 50 de milioane de lire sterline pentru a cânta la Las Vegas (Galerie Video)

Mariah Carey a primit o ofertă de 50 de milioane de lire sterline (63 de milioane de euro) pentru a susţine câte un recital în fiecare seară, timp de trei ani, la celebrul cazinou Planet Hollywood din Las Vegas.

21 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey, ofertată cu 50 de milioane de lire sterline pentru a cânta la Las Vegas (Galerie Video)

Mariah Carey, ofertată cu 50 de milioane de lire sterline pentru a cânta la Las Vegas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mariah este una dintre cele mai populare artiste de aici. Ar putea deveni, cu uşurinţă, regina Las Vegas-ului", a declarat o sursă pentru revista America's Star, informează femalefirst.co.uk.

Dacă va accepta oferta, artista în vârstă de 38 de ani, autoarea hitului "Touch My Body", va călca pe urmele lui Celine Dion, Sir Elton John şi Bette Midler, care au avut contracte pe termen lung cu celebrul cazinou.

În mai, Mariah s-a căsătorit cu actorul şi cântăreţul Nick Canon, după o relaţie de doar şase luni.

Starul a mărturisit că viaţa de femeie măritată este "foarte plăcută". "Pot avea o viaţă personală, pot să înregistrez melodii şi pot să fac orice alte lucruri creative pe care vreau să le fac.

Viaţa este acum mai frumoasă şi este «chiar plăcută», cum îmi place mie să spun", a declarat artista.

Până în prezent, Mariah Carey a scos pe piaţă 11 albume, cel mai recent dintre ele fiind "E=MC2".

Carey a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Conform revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite în anii '90.

Popularitatea sa a intrat în declin după 2000 când s-a despărţit de studioul său de înregistrări.

Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005 cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici