Mariah Carey şi soţul ei şi-au reînnoit jurămintele de credinţă, la o zi după ce au devenit părinţi

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi soţul ei, Nick Cannon, şi-au reînnoit jurămintele de credinţă, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la spital şi a fost condusă de reverendul Al Sharpton, la doar o zi după ce au devenit părinţi de gemeni.

504 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey şi soţul ei şi-au reînnoit jurămintele de credinţă, la o zi după ce au devenit părinţi

Mariah Carey şi soţul ei şi-au reînnoit jurămintele de credinţă, la o zi după ce au devenit părinţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sâmbătă s-au împlinit trei ani de la căsătoria cuplului şi tot sâmbătă Mariah Carey a născut gemeni - fetiţă şi băiat - la o clinică din Los Angeles.

Duminică, reverendul Sharpton a binecuvântat bebeluşii şi a condus ceremonia prin care Mariah Carey şi Nick Cannon şi-au reînnoit jurămintele de căsătorie, informează accesshollywood.com.

Reverendul Sharpton a postat apoi un mesaj pe Twitter, prin care a spus că Mariah Carey arată minunat şi că bebeluşii sunt foarte frumoşi.

Nu au fost anunţate deocamdată prenumele pe care le-au primit bebeluşii.

Mariah Carey s-a căsătorit cu actorul şi rapperul Nick Cannon pe 30 aprilie 2008. Carey a mai fost căsătorită cu Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998.

Cântăreaţa a rămas însărcinată la scurt timp după căsătoria cu Cannon, însă a suferit un avort spontan, fără a face public acest lucru până nu a anunţat că este din nou însărcinată, în toamna anului trecut. La începutul lunii februarie, artista americană a dezvăluit că va avea un băiat şi o fată.

Cuplul plănuieşte să locuiască la New York şi la Los Angeles, având camere pentru copii amenajate în ambele locuinţe.

Mariah Carey a declarat recent că nu intenţionează să aibă alţi copii pe viitor.

Cântăreaţa Mariah Carey, câştigătoare a premiului Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu studioul ei de înregistrări. Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, graţie piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a depăşit pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici