Marilyn Manson ar putea juca într-un film despre secta lui Charles Manson

Cântăreţul Marilyn Manson ar putea juca, alături de Lindsay Lohan, într-un film despre un guru psihopat - Charles Manson, aflat în închisoare de peste patru decenii pentru o serie de crime abominabile.

227 afișări
Imaginea articolului Marilyn Manson ar putea juca într-un film despre secta lui Charles Manson

Marilyn Manson ar putea juca într-un film despre secta lui Charles Manson (Imagine: www.wikipedia.org)

Surse apropiate realizatorilor filmului au declarat că Marilyn i-a spus regizorului Tyler Shields că este interesat de rolul lui Tex Watson, mâna dreaptă a lui Charles Manson, care a fost condamnat pentru câteva dintre crimele acestuia, inclusiv pentru asasinarea lui Sharon Tate, potrivit site-ului tmz.com.

Lindsay Lohan ar putea juca rolul lui Sharon, însă deocamdată nu a fost semnat un contract în acest sens.

Potrivit surselor, producătorilor "le place ideea" ca Marilyn să joace rolul lui Tex şi au luat în serios propunerea acestuia.

În vârstă de 76 de ani, Charles Manson este una dintre vedetele din închisorile din SUA. El şi alţi patru discipoli ai săi au fost condamnaţi la moarte pentru asasinarea a şapte persoane, în 1969, la Los Angeles. Printre victime s-a numărat şi actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, care în momentul morţii era însărcinată în opt luni.

Pedepsele au fost comutate ulterior în închisoare pe viaţă, în timpul unei aboliri a pedepsei cu moartea în California. Lui Manson, aflat după gratii de 39 de ani, i-au fost refuzate 11 cereri de graţiere, ultima în mai 2007. Următoarea cerere de graţiere poate fi făcută în 2012.

Marilyn Manson este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină. Printre hiturile sale se numără "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" şi "Beautiful People". În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest.

Numele lui de scenă este o combinaţie între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actriţa Marilyn Monroe şi psihopatul Charles Manson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici