Marilyn Manson s-a logodit, după o relaţie de câteva săptămâni

Rockerul american Marilyn Manson s-a logodit cu iubita sa, actriţa Seraphim Ward, cu care are o relaţie de doar câteva săptămâni.

352 afișări
Imaginea articolului Marilyn Manson s-a logodit, după o relaţie de câteva săptămâni

Marilyn Manson s-a logodit, după o relaţie de câteva săptămâni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzicianul american în vârstă de 43 de ani a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în vârstă de 27 de ani, joi seară, potrivit unui prieten al actriţei. Marilyn Manson are o relaţie cu Seraphim Ward care a început în urmă cu doar câteva săptămâni, informează express.co.uk.

"Marilyn a cerut-o în căsătorie oferindu-i un inel de familie. Cred că a aparţinut bunicii sale. Are un design de inspiraţie celtă, iar Seraphim spune că are puteri magice pentru persoana care îl primeşte. Amândoi sunt pasionaţi de chestiuni oculte şi s-au apropiat foarte repede", a declarat aceeaşi sursă pentru revista Life & Style.

Agentul de presă al actriţei a confirmat informaţia despre logodna acesteia cu rockerul american.

Potrivit presei americane, Marilyn Manson i-a cumpărat deja viitoarei sale soţii o vilă în cartierul Hollywood Hills.

Seraphim Ward filmează în această perioadă pentru lungmetrajul cu care va debuta pe marile ecrane, intitulat "Speed Dragon".

Marilyn Manson a fost căsătorit cu actriţa şi dansatoarea Dita Von Teese în perioada noiembrie 2005 - ianuarie 2007. Rockerul a fost logodit apoi cu actriţele Rose McGowan şi Evan Rachel Wood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici