Marilyn Manson va lansa un nou album de studio: "Nu sună ca niciunul dintre discurile mele mai vechi"

Rockerul american Marilyn Manson va lansa un nou album de studio, al optulea din carieră, intitulat "Born Villain", care va ajunge în magazine pe 30 aprilie.

125 afișări
Imaginea articolului Marilyn Manson va lansa un nou album de studio: "Nu sună ca niciunul dintre discurile mele mai vechi"

Marilyn Manson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primul single de pe acest album se intitulează "No Reflection" şi a fost difuzat de postul american de radio KROQ pe 7 martie. Acest single va putea fi cumpărat de pe iTunes, începând cu 13 martie, informează music-news.com.

Acest disc urmează după materialul discografic "The High End of Low" din 2009, care a fost ultimul album lansat de rockerul american alături de casa Interscope Records. De atunci, Marilyn Manson a semnat cu casa Cooking Vinyl, care va lansa pe piaţă albumul "Born Villain".

"În câteva cuvinte, noul disc are ambiţia şi determinarea pe care le aveam eu atunci când am început să fac muzică. Seamănă cu primul meu disc, în sensul că nu m-am temut să încerc lucruri noi. Am vrut să mă îndepărtez de stilul meu de viaţă şi să am parte de un nou început", a declarat Marilyn Manson.

"Nu sună ca niciunul dintre discurile mele mai vechi", a declarat Marilyn Manson, într-un interviu acordat revistei Revolver.

"De fapt, are un sunet care seamănă cu ceea ce ascultam eu înainte de a mă apuca să fac muzică - Killing Joke, Joy Division, Revolting Cocks, Bauhaus, Birthday Party. Este un album cu mult ritm. Cred că va fi probabil cel mai bun album conceptual dintre toate discurile mele", a precizat muzicianul.

Marilyn Manson este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină.

Printre hiturile sale se numără "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" şi "Beautiful People". În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest.

Numele lui de scenă este o combinaţie între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actriţa Marilyn Monroe şi criminalul psihopat Charles Manson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici