Marion Cotillard, alături de DiCaprio, într-un thriller SF

Actriţele Marion Cotillard, Ellen Page şi actorul Cillian Murphy ar putea juca alături de Leonardo DiCaprio în "Inception", cel mai recent proiect al regizorului Christopher Nolan, produs de studiourile Warner Bros., informează hollywoodreporter.com.

73 afișări
Imaginea articolului Marion Cotillard, alături de DiCaprio, într-un thriller SF

Marion Cotillard, alături de Leonardo DiCaprio, într-un thriller SF (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La fel ca şi în cazul celorlalte proiecte ale lui Christopher Nolan, producătorii nu au dorit să nu dezvăluie detalii înainte de premiera oficială, dar au descris acest film ca fiind un lungmetraj science-fiction contemporan, care "va explora arhitectura minţii umane".

Însă presa de specialitate dezvăluie că Leonardo DiCaprio va juca rolul unui directorului unei importante companii, iar Marion Cotillard o va interpreta pe soţia acestuia. Ellen Page ar putea juca rolul unei tinere absolvente de liceu.

Presa americană anunţase recent că James Franco urma să facă parte din distribuţia acestui film, însă actorul s-a retras din cauza programului încăcat, el urmând să filmeze în aceeaşi perioadă pentru comedia "Your Highness", produsă de studiourile Universal.

Regizorul Christopher Nolan intenţionează să demareze filmările pentru "Inception" în timpul verii acestuia an, iar lansarea peliculei este prevăzută pentru 2010.

Actriţa franceză Marion Cotillard, câştigătoare a premiului Oscar pentru prestaţia din filmul "La Vie En Rose", în 2008, urmează să apară, în această vară, pe afişul filmelor "Public Enemies", în regia lui Michael Mann, şi în musicalul "Nine", regizat de Rob Marshall, la toamnă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici