Mark Owen i-a cumpărat soţiei o casă, în încercarea de a-şi salva căsnicia

Mark Owen, de la Take That, i-a cumpărat soţiei sale, Emma, casa pe care şi-o dorea, în valoare de 2 milioane de euro, în încercarea de a-şi salva căsnicia, după ce a recunoscut că a avut cel puţin zece aventuri în ultimii cinci ani, informează dailymail.co.uk.

21 afișări
Imaginea articolului Mark Owen i-a cumpărat soţiei o casă, în încercarea de a-şi salva căsnicia

Mark Owen i-a cumpărat soţiei o casă de 2 milioane de euro, în încercarea de a-şi salva căsnicia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Relaţia dintre cei doi a fost pe punctul de a se destrăma din cauza problemelor cu alcoolul pe care le are Owen, care, de altfel, s-a şi internat recent într-o clinică de dezintoxicare, dar şi după ce cântăreţul a recunoscut că şi-a înşelat soţia cu cel puţin zece femei.

Cumpărând această casă, situată în sudul Londrei, Owen crede că relaţia poate să aibă parte de un nou început.

Potrivit prietenilor, Owen, în vârstă de 38 de ani, care are o avere de circa 11,5 milioane de euro, a implorat-o pe Emma, în vârstă de 33 de ani, şi i-a promis că îi va fi fidel. Emma se pare că a fost de acord să-i mai dea o şansă şi a decis să cumpere această nouă locuinţă, pentru a-şi relua relaţia.

Owen s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare în martie. Potrivit presei britanice, cântăreţul a fost obligat de soţie să ia această decizie şi să pună capăt relaţiei de cinci ani pe care a avut-o cu contabila familiei, Neva Hanley, o tânără în vârstă de 24 de ani.

Potrivit unor surse, cântăreţul britanic urmează un program de "terapie intensivă", pentru a învinge şi celelalte tipuri de dependenţă de care suferă. Mark Owen a declarat anterior că a renunţat deja la alcool şi că se va interna în această clinică la insistenţele soţiei sale, Emma.

Cuplul, care s-a căsătorit în octombrie 2009, după o relaţie de cinci ani, are doi copii - Elwood, în vârstă de trei ani, şi Willow Rose, în vârstă de un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici