Mark Wahlberg s-a căsătorit cu mama copiilor săi

Actorul american Mark Wahlberg s-a căsătorit, sâmbătă, în Beverly Hills, cu iubita sa Rhea Durham, cu care are trei copii, informează revista People.

320 afișări
Imaginea articolului Mark Wahlberg s-a căsătorit cu mama copiilor săi

Mark Wahlberg s-a căsătorit cu mama copiilor săi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul actor are trei copii cu Rhea Durham: Ella Rae, de cinci ani, Michael, de trei ani, şi Brendan Joseph, de zece luni.

La ceremonia de căsătorie, cuplul a fost acompaniat de 12 prieteni şi membri ai familiei. O sursă a dezvăluit pentru revista People că mireasa arăta "ca o prinţesă", ea fiind îmbrăcată cu o rochie albă, cu umerii goi.

Mark Wahlberg, nominalizat la premiile Oscar pe 2007, la categoria "rol secundar", pentru prestaţia din "Cârtiţa", în regia lui Martin Scorsese, are la cei 37 de ani ai săi un curriculum vitae ieşit din comun, chiar şi pentru criteriile hollywoodiene.

După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămare corporală, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea unei celebre mărci de lenjerie de corp. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997.

Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian", "Lunetistul", "Max Payne" etc.

Rhea Durham, în vârstă de 31 de ani, este top model. A apărut pe copertele mai multor publicaţii celebre - Vogue, Marie Claire, ELLE - şi a făcut parte dintre modelele care au prezentat lenjerie la ediţia din 2001 a Victoria's Secret Fashion Show.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici