Mark Wahlberg şi P. Diddy lansează un brand de apă plată

Actorul Mark Wahlberg şi rapperul P. Diddy şi-au unit forţele pentru a lansa un brand de apă plată, AQUAhydrate, pe care vor să îl impună pe piaţa americană.

186 afișări
Imaginea articolului Mark Wahlberg şi P. Diddy lansează un brand de apă plată

Mark Wahlberg şi P. Diddy lansează un brand de apă plată (Imagine: Facebook)

Mark Wahlberg a devenit investitor în acest brand în 2012 şi a decis să îl atragă în proiect şi pe rapperul P. Diddy, după ce i-a vorbit celebrului muzician despre proprietăţile deosebite ale acestui tip de produs, care îmbunătăţeşte performanţele organismului cu ajutorul electroliţilor pe care îi conţine, informează  contactmusic.com.

Cei doi artişti au decis apoi să se implice şi mai mult în compania care produce acel brand şi vor supraveghea strategia de business, cu ajutorul căreia speră să aducă noile sticle cu apă plată pe rafturile tuturor retailerilor importanţi din Statele Unite.

Mark Wahlberg şi P. Diddy şi-au anunţat parteneriatul încheiat cu AQUAhydrate în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc miercuri la Los Angeles.

Mark Wahlberg are un curriculum vitae ieşit din comun, chiar şi pentru criteriile hollywoodiene. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea celebrei mărci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian", "Lunetistul", "Max Payne".

Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, graţie evoluţiei sale din filmul "Cârtiţa/ The Departed", lansat în 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese. Actorul s-a remarcat recent şi în pelicula "The Fighter", în care a jucat alături de Christian Bale şi Melissa Leo, dar şi în pelicula "Ted", o comedie ireverenţioasă despre relaţia dintre un urs de pluş şi un bărbat în toată firea.

Rapperul american P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a ocupat prima poziţie în topul din 2012 al celor mai bogaţi cântăreţi de hip-hop alcătuit de revista Forbes.

Potrivit acestei publicaţii, averea muzicianului american, care este şi un redutabil investitor şi om de afaceri, este de aproximativ 550 de milioane de dolari. Rapperul P. Diddy a obţinut beneficii financiare importante graţie investiţiilor în brandul de vodcă Ciroc, lansării liniilor sale de articole vestimentare Sean John şi Enyce, încasărilor aduse de casa lui de discuri Bad Boy şi alte câteva investiţii. În plus, noul său post de televiziune prin cablu Revolt ar putea să îl ajute să devină miliardar în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici