Mark Wahlberg vrea să facă meditaţii ca să-şi termine liceul

Actorul american Mark Wahlberg intenţionează să apeleze la serviciile unui profesor îndrumător care să îl ajute să termine liceul şi să obţină diploma de bacalaureat, informează contactmusic.com.

54 afișări
Imaginea articolului Mark Wahlberg vrea să facă meditaţii ca să-şi termine liceul

Mark Wahlberg vrea să facă meditaţii ca să-şi termine liceul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american a avut parte de o copilărie turbulentă, iar adolescenţa i-a fost marcată de dependenţa de droguri şi de multe luni petrecute în spatele gratiilor. Tot în adolescenţă, Mark Wahlberg a renunţat la şcoală.

Deşi a reuşit deja să îşi construiască o carieră strălucită la Hollywood, Wahlberg vrea neapărat să obţină o diplomă de bacalaureat.

"Vreau să obţin o diplomă înainte ca propriii mei copii să termine şcoala. Vreau neapărat să-mi completez educaţia. Mai am doar câţiva ani şi voi termina liceul", a declarat actorul american într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun.

"Eram în avion cu cineva şi acea persoană mi-a spus: «Ai nevoie de un profesor care să vină la tine acasă şi să-ţi dea meditaţii pentru câteva ore». Eu i-am răspuns: «Mai degrabă, pentru câteva luni bune». Însă cred că voi face acest lucru. Mă voi simţi minunat după ce voi începe", a adăugat Wahlberg.

Mark Wahlberg are un curriculum vitae ieşit din comun, chiar şi pentru criteriile hollywoodiene. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea unei celebre mărci de lenjerie de corp. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian", "Lunetistul", "Max Payne".

Mark Wahlberg a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, graţie evoluţiei sale din filmul "Cârtiţa/ The Departed", lansat în 2006, ce a fost regizat de renumitul Martin Scorsese.

Recent, el a fost distribuit în filmul "Din raiul meu/ The Lovely Bones", o adaptare a popularului roman scris de Alice Sebold, regizat de un alt nume sonor al cinematografiei mondiale, Peter Jackson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici