Martin Scorsese imploră publicul să nu se uite „de pe telefonul mobil" la filmul "The Irishman"

Cineastul american Martin Scorsese, al cărui cel mai recent film, "Irishman", a fost lansat săptămâna trecută pe platforma de streaming Netflix, îndeamnă spectatorii să vadă pelicula pe un ecran cât mai mare, potrivit The Guardian.

1849 afișări
Imaginea articolului Martin Scorsese imploră publicul să nu se uite „de pe telefonul mobil" la filmul "The Irishman"

Martin Scorsese, despre "The Irishman": "Vă rog, nu vă uitaţi la film de pe telefonul mobil"

Martin Scorsese a implorat publicul să nu vizioneze filmele sale şi nici pe cele ale altor regizori pe smartphone-uri.

"Aş sugera", a spus Scorsese, "dacă veţi dori să vedeţi vreodată una dintre peliculele mele, să folosiţi măcar un iPad, un iPad mai mare".

În mediul online, au existat discuţii în contradictoriu între cei care promovează vizionarea filmului în cinematografe şi cei care îmbrăţişează accesibilitatea sa pe ecranele mici.

Scorsese, care a făcut o reclamă pentru iPhone 4S în 2012, a beneficiat de unele dintre cele mai bune recenzii din cariera sa pentru "The Irishman", pentru realizarea căruia s-a folosit de tehnologie digitală de ultimă oră, pentru a spune o poveste care se întinde pe mai multe decenii.

După trei săptămâni în cinematografe special închiriate, "Irlandezul/ The Irishman" a fost pus la dispoziţia utilizatorilor Netflix pe 28 noiembrie.

Netflix nu face publice numărul de telespectatori din online şi nici cifrele de box office, dar este foarte probabil ca acestea să fie foarte mari.

Regizorul unor filme precum "Crimele din Mica Italie/ Mean Streets", "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" - premiat cu Palme d'Or la Festivalul de la Cannes, în 1976 -, "Taurul Furios/ Raging Bull", "Băieţi buni/ Goodfellas" şi "Casino", Martin Scorsese a fost nominalizat de 12 ori la premiile Oscar şi a câştigat trofeul Academiei americane pentru lungmetrajul "Cârtiţa/ The Departed".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici