Mărturia emoţionantă a fratelui unei vedete: E o scorpie. Nu i-ar păsa dacă aş muri

Fratele uneia dintre cele mai cunoscute vedete din lume a făcut o mărturisire emoţionantă, spunând că acesteia nu i-ar păsa de moartea sa.

1286 afișări
Imaginea articolului Mărturia emoţionantă a fratelui unei vedete: E o scorpie. Nu i-ar păsa dacă aş muri

Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anthony Ciccone, fratele Madonnei, care este cu doi ani mai mare decât aceasta, duce o viaţă complet diferită de cea a surorii sale. În timp ce Madonna este cunoscută în întreaga lume şi are numeroase locuinţe, Anthony doarme sub un pod dintr-un mic oraş din Michigan, scrie dailymail.co.uk.

Anthony Ciccone a rămas fără casă în urmă cu 18 luni, când şi-a pierdut locul de muncă din afacerea cu vinuri a tatălui său. În timp ce Madonna deţine şase case numai în Londra, întreaga avere a fratelui său încape într-o pungă de plastic, pe care acesta o duce tot timpul cu el.

Fratele vedetei a mărturisit că ultima dată când şi-a văzut celebra soră a fost în urmă cu trei ani, când aceasta cobora dintr-o luxoasă limuzină într-un oraş american, în timp ce el era una dintre persoanele din mulţimea care o aclama.

Anthony Ciccone o acuză pe Madonna şi pe alţi membri ai familiei sale că au vrut să scape de el din cauza problemelor pe care le are cu alcoolul.

"Sunt un nimeni în ochii lor, o ruşine. Dacă aş muri îngheţat, probabil familiei mele nu i-ar păsa de asta timp de şase luni", a declarat fratele Madonnei.

Anthony spune că nu are nevoie de tratamente de dezintoxicare, ci de un loc de muncă şi să-şi întâlnească fiul pe care nu l-a văzut de zece ani.

Dorinţa arzătoare a Madonnei pentru faimă şi dragoste este atribuită pierderii traumatizante a mamei sale, la vârsta de doar cinci ani, şi vieţii cu un tată autoritar şi o mamă vitregă extrem de strictă.

Viaţa lui Anthony Ciccone a mers însă pe cursul opus celei a surorii sale. Fratele vedetei spune că el şi sora sa se urau în copilărie.

"Ne uram. Cred că era rivalitate între fraţi. Era o scorpie, aşa cum este şi acum".

Vorbind despre faima surorii sale, Anthony recunoaşte că este mândru de aceasta, însă spune că nu se poate ridica la înălţimea aşteptărilor.

"Oamenii au idei şi aşteptări. Este o povară, pentru că nu pot fi eu însumi. Sunt legat de o celebritate. Ar trebui să existe loialitate în familie, dar acest lucru nu se întâmplă. Ar fi frumos să arate că îi pasă doar vorbind cu mine", a spus Anthony Ciccone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici