"Mărul discordiei", pe primul loc în box office-ul nord-american (Galerie Video)

Thriller-ul "Mărul discordiei / Lakeview Terrace", cu Samuel L. Jackson, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, în prima săptămână de la lansare, după ce a obţinut încasări de 15,6 milioane de dolari, de vineri până duminică.

25 afișări
Imaginea articolului "Mărul discordiei", pe primul loc în box office-ul nord-american (Galerie Video)

"Mărul discordiei", pe primul loc în box office-ul nord-american

În "Mărul discordiei", Samuel L. Jackson joacă rolul unui poliţist răzbunător, care le face vecinilor săi viaţa un calvar.

Acesta este al doilea film cu Samuel L. Jackson care se situează pe primul loc în box office-ul nord-american anul acesta, după producţia SF "Jumper - Oriunde, oricând", care până în prezent a avut încasări de 80 de milioane de dolari.

Comedia fraţilor Joel şi Ethan Coen, "Burn after Reading", cu George Clooney şi Brad Pitt în rolurile principale, a coborât pe locul al doilea în box office-ul american, în a doua săptămână de la lansare, cu încasări de 11,3 milioane de dolari.

Producţia romantică "Doi burlaci... şi-o blondă", cu Kate Hudson şi Dane Cook, s-a situat pe locul al treilea în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 8,3 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare.

Lungmetrajul animat "Igor", o producţie MGM, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 8 milioane de dolari, acesta fiind urmat în top de pelicula regizată de Jon Avnet, "Crime justificate / Righteous Kill", cu Robert de Niro şi Al Pacino, care a avut încasări de 7,7 milioane de dolari.

Comedia "The Family That Prey" de Tyler Perry, care a avut premiera săptămâna trecută, a ocupat locul al şaselea în box office, cu încasări de 7,5 milioane de dolari, şi este urmată în top de "The Women", o comedie dramatică regizată de Diane English, cu Meg Ryan în rolul principal (5,3 milioane de dolari), şi de comedia romantică "Ghost Town", cu Greg Kinnear şi Tea Leoni (5,2 milioane de dolari).

"Cavalerul negru / The Dark Knight" - care, după zece săptămâni de box office, deţine locul doi în topul celor mai de succes filme de la Hollywood, cu 521,9 milioane de dolari - s-a situat pe locul al nouălea, cu încasări de 2,95 milioane de dolari.

Topul zece al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "Blonde Movie (The House Bunny)", o comedie despre aventurile unui ''iepuraş" care locuieşte la vila Playboy, cu încasări de 2,8 milioane de dolari.

"Lakeview Terrace"

"Burn after Reading"

"Righteous Kill"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici