MasterChef, ediţia a cincea: Concurenţii vor găti pentru vedete precum Laura Cosoi, Smiley, Andra şi Pepe

Concurenţii de la "MasterChef" vor găti pentru nunta lui Edi şi a Silviei Stancu, la care vor participa vedete precum Laura Cosoi, Smiley, Andra, Pepe, Mihai Petre, această probă urmând să fie difuzată în ediţia de marţi a emisiunii, informează Pro TV.

396 afișări
Imaginea articolului MasterChef, ediţia a cincea: Concurenţii vor găti pentru vedete precum Laura Cosoi, Smiley, Andra şi Pepe

MasterChef, ediţia a cincea: Concurenţii vor găti pentru vedete precum Laura Cosoi, Smiley, Andra şi Pepe

După ce săptămâna trecută au trecut prin clipe de foc în bucătăria "MasterChef", concurenţii din show-ul de la Pro TV vor avea parte în ediţia difuzată marţi, de la ora 20.30, de alte clipe incendiare. Cei rămaşi în competiţie trec prin prima probă în deplasare şi primesc o misiune foarte grea, aceea de a găti pentru invitaţii la nunta lui Edi şi a Silviei Stancu: adică pentru nu mai puţin de 180 de persoane, printre care vedete precum Andra, Mihai şi Elwira Petre, Pepe, naşul Nea Mărin şi soţia acestuia, Roxana Ionescu, Laura Cosoi şi Smiley, Ştefan Stan, baletul emisiunii "Dansez pentru tine" şi Cătălin Moroşanu.

Concurenţii "MasterChef" vor fi împărţiţi în două echipe, care vor concura pentru a asigura cele mai spectaculoase preparate. Cele două echipe vor găti aceleaşi preparate, astfel încât fiecare nuntaş va primi câte două farfurii din fiecare fel de mâncare pentru ca la final să poată vota echipa pe care o consideră mai pricepută în ale gătitului. Astfel, fiecare echipă va avea de pregătit câte 900 de farfurii.

Pentru că în ediţia trecută Izaura Niţoi a câştigat un avantaj şi a fost numită căpitan de echipă, ea îşi va putea alege colegii cu care să muncească în bucătăria restaurantului de 5 stele.

Sub îndrumarea celor trei chefi juraţi, concurenţii vor simţi pe pielea lor ce înseamnă să găteşti pentru un număr mare de persoane, vor avea în mâini responsabilitatea întregii petreceri, se vor ciocni de problemele pe care le ridică gătitul într-o bucătărie profesionistă, contra cronometru, pentru un eveniment real. Orice greşeală poate ruina totul şi poate duce nu numai la penalizarea echipelor, ci şi la distrugerea petrecerii de nuntă, una dintre cele mai importante zile din viaţa lui Edi şi a Silviei.

"E groaznic să fii în locul mirilor, oamenii aştia şi-au pus petrecerea vieţii lor în mainile noastre", spun unii concurenţi, în vreme ce alţii înţeleg că de acum "concursul ăsta e din ce în ce mai greu".

La finalul ediţiei, echipa care în urma voturilor nuntaşilor va pierde va fi supusă unui test sub presiune, care se va lăsa cu eliminări, în timp ce echipa câşigătoare se va salva. Ce echipă va câştiga aprecierea celor mai mulţi nuntaşi, prin ce peripeţii vor trece concurenţii în bucătărie, ce reacţii vor avea juraţii, dar şi cine va pleca acasă, telespectatorii vor afla marţi seara la Pro TV, într-o nouă ediţie "MasterChef".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici