MasterChef, episodul 7: Cine a câştigat şi ce impresie le-a făcut juraţilor prestaţia concurenţilor

Săptămâna aceasta, echipa roşie a învins la "MasterChef" echipa albastră, obţinând 130 de voturi faţă de cele 121 ale adversarilor.

2214 afișări
Imaginea articolului MasterChef, episodul 7: Cine a câştigat şi ce impresie le-a făcut juraţilor prestaţia concurenţilor

MasterChef, episodul 7: Cine a câştigat şi ce impresie le-a făcut juraţilor prestaţia concurenţilor

Cei 17 concurenţi rămaşi în competiţia "MasterChef" au fost supuşi unei noi probe în deplasare şi au intrat din nou în bucătărie, pentru a găti la cantina săracilor.

Albaştrii au încercat să câştige folosindu-se de şarmul Andreei Moldovan, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a întrece echipa roşie.

"Albaştrii sunt cu probleme mari. Sosul e apă chioară", au remarcat Chefii când au gustat din felul principal al echipei conduse de Sidia Sissoko.

"Bogdan chiar şi-a dat silinţa să meargă lucrurile cum trebuie. A fost un bun coordonator. Am avut impresia că albaştrii se foloseau mai mult de farmecul Andreei, decât de mâncare", a declarat Florin Dumitrescu.

Şi Sorin Bontea s-a arătat deranjat de încercarea albaştrilor de a se folosi de şarmul Andreei Moldovan: "E lipsă de respect. Ăsta nu e concurs de zâmbete", a fost de părere acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici