MasterChef, prima probă eliminatorie: S-au tăiat la degete şi au fost daţi afară pe capete. Cum a decurs proba de tăiat ceapa - VIDEO

Etapa preselecţiilor pentru "MasterChef" s-a încheiat marţi, în emisiunea care a fost difuzată de la ora 20.30, la Pro TV, în care a debutat şi etapa următoare a show-ului de gătit, o probă eliminatorie, aparent banală, dar care a cerut măiestrie, talent şi precizie - tocarea cepei.

729 afișări
Imaginea articolului MasterChef, prima probă eliminatorie: S-au tăiat la degete şi au fost daţi afară pe capete. Cum a decurs proba de tăiat ceapa - VIDEO

MasterChef, prima probă eliminatorie: S-au tăiat la degete şi au fost daţi afară pe capete. Cum a decurs proba de tăiat ceapa

Telespectatorii au văzut în noua ediţie un taximetrist, o contabilă şi un învăţător, care au încercat să îi convingă pe cei trei juraţi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, că merită şorţul "MasterChef".

Dacă contabila a mizat în competiţie pe un inedit preparat de origine coreeană, iar o altă concurentă a adus în faţa juraţilor un platou exotic de paella cu fructe de mare, marţi seara nu au lipsit nici preparatele tradiţionale româneşti, cum ar fi sărmăluţele.Şorţul "MasterChef" nu se obţine însă uşor, astfel că juraţii au împărţit în stânga şi-n dreapta verdicte dure, precum "e sub nivelul oricărei bucătării".

Surpriza a fost însă maximă pentru unii concurenţi care au primi poate cele mai frumoase cuvinte de laudă din partea unor specialişti. "Cred că sunt puţin mai mândru decât dumneavoastră", a spus Florin Dumitrescu în faţa unui preparat gătit ca la carte, în vreme ce un alt concurent a fi de-a dreptul copleşit să audă că a gătit cel mai bun preparat de la "MasterChef".

VIDEO- Trei dintre concurenţi au reuşit să îi lase cu gura cascată pe juraţi

Tot în ediţia de marţi seara, cei care au primit din partea juriului sorţul "MasterChef" au intrat în următoarea etapa a show-ului, în care s-au confruntat cu o probă eliminatorie. Aparent banală, ceapa a fost cea care a făcut diferenţa pentru că aceasta cere multă maiestrie, precizie şi talent. Tăiată corect, aşa cum o face un bucătar profesionist, ceapa a decis cine merge mai departe în competiţie.

VIDEO -VEZI CUM A DECURS PROBA DE TĂIAT CEAPA

Toţi concurenţii care au trecut de preselecţii au intrat în această probă şi au avut la dispoziţie două boluri mari, pe care să le umple cu ceapă tăiată în două feluri. Aceştia au fost atent supravegheaţi de cei trei juraţi, astfel că orice greşeală a fost dur taxată.

La finalul ediţiei numai 41 de concurenţi au trecut de această probă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici