Matt Damon compară viaţa cuplului Jolie-Pitt cu cea a unor prizonieri

Actorul american Matt Damon a declarat într-un interviu recent că nu şi-ar schimba pentru nimic în lume viaţa cu cea a bunului său prieten Brad Pitt, deoarece acesta şi iubita lui, Angelina Jolie, sunt obligaţi să trăiască "precum nişte prizonieri".

760 afișări
Imaginea articolului Matt Damon compară viaţa cuplului Jolie-Pitt cu cea a unor prizonieri

Actorul american Matt Damon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am prieteni care trăiesc ca nişte prizonieri. Brad Pitt şi Angelina Jolie, de exemplu", a declarat Matt Damon pentru televiziunea germană TELE5, la sfârşitul săptămânii trecute, informează accesshollywood.com.

"Ei nu pot să meargă pur şi simplu într-un loc", a continuat Matt Damon. "Dacă vor să iasă să facă o simplă plimbare, totul se transformă într-un incident internaţional", a mai spus acesta.

Deşi Matt Damon este un star la fel de cunoscut ca şi bunii lui prieteni Jolie şi Pitt, el se simte fericit pentru că are posibilitatea de a duce o viaţă normală.

"Sunt cu adevărat norocos, deoarece pot să iau tot ce este mai bun din ambele lumi. Fac meseria care-mi place şi nu am nevoie de trupe paramilitare care să mă apere atunci când ies să mă plimb prin faţa casei mele", a declarat Damon.

Starul îşi concentrează atenţia asupra familiei sale - soţia Luciana şi cele patru fiice ale cuplului - şi încearcă să ducă o viaţă cât mai departe de atenţia de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici