Matt Damon, într-un thriller SF regizat de Clint Eastwood

După ce au lucrat împreună la filmul "Invictus", care va fi lansat la sfârşitul acestui an, Matt Damon va colabora din nou cu Clint Eastwood, pentru un lungmetraj SF regizat de acesta, "Hereafter".

18 afișări
Imaginea articolului Matt Damon, într-un thriller SF regizat de Clint Eastwood

Matt Damon, într-un thriller SF regizat de Clint Eastwood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eastwood va regiza acest thriller SF, după un scenariu de Peter Morgan, iar Matt Damon va deţine rolul principal.

Filmările vor începe în această toamnă.

DreamWorks a achiziţionat scenariul lui Peter Morgan, nominalizat la Oscar pentru "Regina/ The Queen" şi "Frost/Nixon", atrăgând imediat atenţia lui Clint Eastwood.

Hotărând să se ocupe imediat de acest proiect, venerabilul cineast american l-a mutat la studiourile Warner Bros., cu care colaborează de mulţi ani, cu acordul lui Steven Spielberg, fondatorul DreamWorks, cel care a produs două dintre filmele recente ale lui Eastwood, "Steaguri pline de glorie/ Flags for Our Fathers" şi "Scrisori din Iwo Jima/ Letters From Iwo Jima".

"Invictus", o dramă a cărei acţiune se desfăşoară în Africa de Sud, în care Matt Damon interpretează rolul jucătorului de rugby Francois Pienaar, va fi lansată de Warner Bros. pe 11 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici