Matt Damon şi soţia lui vor să-şi reînnoiască jurămintele

Matt Damon şi soţia sa, Luciana Barroso, vor să-şi reînnoiască jurămintele la cea de-a opta aniversare a căsătoriei lor, informează contactmusic.com.

275 afișări
Imaginea articolului Matt Damon şi soţia lui vor să-şi reînnoiască jurămintele

Matt Damon şi Luciana Barroso (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi - care cresc împreună patru fiice, Alexia, în vârstă de 14 ani (copilul soţiei sale dintr-o relaţie anterioară), Isabella, în vârstă de 6 ani, Gia, în vârstă de 4 ani, şi Stella, în vârstă de 2 ani - doresc să celebreze cea de-a opta aniversare a căsătoriei lor cu o vacanţă într-o destinaţie romantică, însă nu au oferit alte detalii despre acest subiect, relatează contactmusic.com.

Actorul a întâlnit-o pe Luciana Barroso, fostă chelneriţă într-un bar, în 2003, la Miami (Florida), în timpul filmărilor pentru "Lipit de tine".

Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2005, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc la New York.

Matt Damon a câştigat premiul Oscar în 1997, împreună cu actorul şi bunul său prieten Ben Affleck, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting". Ulterior, seriile "Ocean's" şi "Jason Bourne" i-au adus statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes. A jucat, printre altele, în "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, "Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare şi pe afişul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, în drama "Invictus", regizată de Clint Eastwood, dar şi în "Fraţii Grimm", de Terry Gilliam, lansat în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici