Matt Damon va juca în serialul TV "30 Rock" - presă

Actorul american Matt Damon se îndreaptă cu paşi mari către o apariţie episodică în serialul TV premiat cu Emmy "30 Rock", informează accesshollywood.com.

11 afișări
Imaginea articolului Matt Damon va juca în serialul TV "30 Rock" - presă

Matt Damon va juca în serialul TV "30 Rock" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi presa americană vehiculase în ultimele luni numele actorilor James Franco şi Jon Hamm ca posibile vedete de la Hollywood care vor apărea în serialul "30 Rock", potrivit publicaţiei Entertainment Weekly, un actor laureat cu Oscar, Matt Damon, este acela care se îndreaptă vertiginos către acest serial de comedie cu un imens succes la public, difuzat de postul NBC.

Detaliile despre apariţia lui Matt Damon în acest serial sunt ţinute deocamdată secrete, însă, potrivit publicaţiei citate, starul american ar urma să joace într-un episod din partea finală a sezonului actual.

În decembrie 2009, Matt Damon declarase pentru Entertainment Weekly că i-ar plăcea foarte mult să joace în "30 Rock".

"Aş accepta într-o secundă să joc în «30 Rock» dacă producătorii mi-ar cere să fac asta. (Producătoarea serialului şi starul acestuia, actriţa Tina Fey, n.r.) ar trebui să-i sune pe agenţii mei sau chiar mai bine să mă sune direct pe mine. Sau aş putea să o sun chiar eu şi să-i propun această colaborare", a declarat Matt Damon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici