Matt Groening, creatorul serialului "Familia Simpson", a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Matt Groening, creatorul serialului "Familia Simpson", a primit, marţi, o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în aceeaşi săptămână în care va fi difuzat cel de-al 500-lea episod din acest îndrăgit show de animaţie.

176 afișări
Imaginea articolului Matt Groening, creatorul serialului "Familia Simpson", a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Matt Groening, creatorul serialului "Familia Simpson", a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Matt Groening, creatorul personajelor Homer, Marge, Bart, Lisa şi Maggie Simpson, a fost însoţit la ceremonia de dezvelire a stelei sale de actorii Hank Azaria, Nancy Cartwright şi Yeardley Smith, care asigură vocile unora dintre personajele din acest serial, informează express.co.uk.

"Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia şi politica internaţională.

Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici