Matthew McConaughey, cel mai SEXY tătic de la Hollywood. Ce VEDETE mai sunt în top - FOTO

Actorul american Matthew McConaughey a fost desemnat "cel mai sexy tătic de la Hollywood", într-un sondaj realizat cu ocazia sărbătorii Father's Day (Ziua Tatălui), celebrată duminică în Statele Unite.

1374 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey, cel mai SEXY tătic de la Hollywood. Ce VEDETE mai sunt în top - FOTO

Matthew McConaughey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tată a doi copii, actorul originar din Texas s-a căsătorit cu logodnica lui, Camila Alves, weekend-ul trecut, şi a obţinut 21% din totalul voturilor exprimate de participanţii la acest sondaj, organizat de site-ul cu profil cinematografic Fandango.com, informează femalefirst.co.uk.

McConaughey l-a întrecut cu cinci procente pe principalul său contracandidat, actorul american Brad Pitt.

Johnny Depp s-a clasat pe locul al treilea, iar Mark Wahlberg şi Christ Hemsworth au ocupat poziţia a patra, respectiv a cincea.

Pe locurile următoare în Top 10 s-au clasat actorii Will Smith, Matt Damon, Denzel Washington, Hugh Jackman şi Tom Cruise.

Ziua Tatălui este o sărbătoare anuală dedicată taţilor, legăturilor pe linie paternă şi influenţei pe care taţii o au în societate. Multe ţări - inclusiv Statele Unite - celebrează această sărbătoare în a treia duminică din luna iunie. În România, această sărbătoare este celebrată în a doua duminică din luna mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici