Mausoleul lui Michael Jackson, vandalizat cu graffiti de fanii artistului

Mausoleul din Los Angeles în care a fost înmormântat Michael Jackson a fost vandalizat de fanii artistului, care au reuşit, marţi, să înşele vigilenţa dispozitivului de securitate şi au scris o serie de mesaje graffiti în memoria idolului lor, a anunţat presa locală.

117 afișări
Imaginea articolului Mausoleul lui Michael Jackson, vandalizat cu graffiti de fanii artistului

Mausoleul lui Michael Jackson, vandalizat cu graffiti de fanii artistului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Administratorii cimitirului Forest Lawn - care au anunţat în luna iunie că au amplasat un dispozitiv "draconic" de securitate pentru a proteja Marele Mausoleu în care au fost înmormântate multe staruri - au descoperit mai multe inscripţii în stil graffiti scrise pe zidurile monumentului funerar, a anunţat Los Angeles Times.

Site-ul TMZ.com a postat câteva fotografii cu aceste inscripţii, care glorifică memoria "regelui muzicii pop", scrise cu vopsea neagră, dintre care se disting texte precum: "Ne e dor de tine, îngerule" şi "Te iubesc, Michael, te voi păstra întotdeauna în inima mea".

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, în urma unei supradoze de medicamente, la vârsta de 50 de ani. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Pentru a comemora un an de la moartea sa, mii de fani au defilat, în urmă cu câteva săptămâni, prin faţa Marelui Mausoleu din cimitirul Forest Lawn, pentru a depune flori şi mesaje în memoria artistului american.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici