Medicul lui Michael Jackson va fi acuzat oficial de omucidere şi arestat

Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, urmează să fie acuzat oficial de uciderea starului şi să fie arestat săptămâna viitoare, potrivit presei americane, citate de nme.com.

128 afișări
Imaginea articolului Medicul lui Michael Jackson va fi acuzat oficial de omucidere şi arestat

Medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Medicul Conrad Murray ar putea fi arestat săptămâna viitoare, după ce poliţia americană va efectua încă o percheziţie la una dintre farmaciile din Los Angeles, de unde speră să adune mai multe probe împotriva acestuia.

Potrivit Fox News, fostul dermatolog al starului american, medicul Arnold Klein, va fi şi el pus sub acuzaţie, procuratura americană lucrând zilele acestea la instrumentarea cazului.

Surse din presa americană au declarat că procurorii doresc să formuleze împotriva lui Conrad Murray o acuzaţie mult mai gravă decât cea de omor prin imprudenţă, dar, în lipsa elementului motivaţional, acuzaţia de crimă nu va putea fi dovedită în tribunal.

Surse spun că Murray este persoana care i-ar fi administrat lui Michael Jackson puternicul anestezic Propofol, în noaptea în care acesta a murit. Acest medicament a fost responsabil, cel puţin în parte, de producerea stopului cardiac suferit de celebrul cântăreţ.

Miercuri, Conrad Murray a postat o înregistrare video pe YouTube, în care le mulţumeşte pentru cuvintele frumoase tuturor persoanelor care l-au susţinut în această perioadă şi a mărturisit că s-a temut să răspundă email-urilor şi telefoanelor primite.

Familia lui Michael Jackson a confirmat, marţi, printr-un purtător de cuvânt, faptul că starul, decedat pe 25 iunie, în urma unui stop cardiac, va fi înmormântat, în cadrul unei ceremonii private, pe 29 august - ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani -, la cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici