Mel Gibson şi iubita lui însărcinată locuiesc separat

Actorul Mel Gibson, care a confirmat recent că iubita sa, Oksana Grigorieva, este însărcinată, a mărturisit că nu locuieşte împreună cu partenera sa, deoarece aceasta nu doreşte ca viaţa fiului ei în vârstă de 11 ani să fie tulburată, relatează femalefirst.co.uk.

17 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson şi iubita lui însărcinată locuiesc separat

Mel Gibson şi iubita lui însărcinată locuiesc separat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La sfârşitul serii, cei doi se întorc fiecare la casa lui, iar Oksana îl conduce în fiecare dimineaţă pe fiul ei Alexander la o şcoală din apropiere", a declarat o sursă apropiată cuplului.

Oksana Grigorieva, în vârstă de 39 de ani, vrea ca fiul ei Alexander, al cărui tată este actorul Timothy Dalton, să se împrietenească cu Mel Gibson înainte de venirea pe lume a bebeluşului. Mel Gibson mai are alţi şapte copii cu soţia sa, Robyn, care a depus deja actele de divorţ.

"Pentru Oksana e important ca Mel şi fiul ei să se împrietenească. Mel este un tip amuzant şi se înţelege foarte bine cu copiii. Oksana este o mamă bună şi va fi o mamă minunată pentru viitorul copil al lui Mel", a declarat o sursă pentru revista Peopl.

În luna aprilie, Robyn, soţia în vârstă de 53 de ani a actorului, a anunţat că va pune punct mariajului ei de 28 de ani cu cineastul australian, după ce iubita acestuia, Oksana Grigorieva, în vârstă de 39 de ani, le-a spus prietenilor ei că aşteaptă un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici