MELODIA care jigneşte româncele. Ce spune un artist internaţional despre femeile din România - VIDEO

Un artist internaţional jigneşte femeile românce în cea mai nouă melodie a sa, insinuând că acestea sunt uşuratice.

21820 afișări
Imaginea articolului MELODIA care jigneşte româncele. Ce spune un artist internaţional despre femeile din România - VIDEO

MELODIA care jigneşte româncele. Ce spune un artist internaţional despre femeile din România

Pitbull a lansat un nou videoclip, pentru piesa "International Love", în care descrie experienţele pe care le-a trăit în fiecare ţară pe care a vizitat-o.

"I've been to countries and cities I can't pronounce / And the places on the globe I didn't know existed / In Romania she pulled me to the side/ And told me Pit, you can have me and my sister" (Am fost în ţări şi oraşe ale căror nume nici nu le pot pronunţa/ Şi în locuri de pe Glob despre care nici nu ştiam că există/ În România m-a tras la o parte şi mi-a zis: Pit, poţi să mă ai şi pe mine, şi pe sora mea"), cântă Pitbull în noua sa melodie.


Pitbull, pe nume său real Armando Christian Perez, este cunoscut pentru colaborările sale cu artişti ca Cypress Hill, Marc Antony, Jennifer Lopez sau Enrique Iglesias.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici