MESAJE DE CRĂCIUN: Urări pentru cei dragi

URĂRILE DE CRĂCIUN reprezintă o modalitate rapidă pentru a le transmite tuturor cele mai frumoase mesaje cu ocazia sărbătorilor. Fie că vorbim de părinţi, prieteni, colegi, soacre sau oameni pe care nu-i avem neapărat la suflet, cu toţii vor avea ocazia să primească unul dintre mesajele de Crăciun din lista următoare.

74204 afișări
Imaginea articolului MESAJE DE CRĂCIUN: Urări pentru cei dragi

MESAJE DE CRĂCIUN: Urări pentru cei dragi (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

MESAJE  DE CRĂCIUN PENTRU PĂRINŢI

 

MESAJE  DE CRĂCIUN PENTRU COPII

  • Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieşte miracolul noptii de Crăciun!

  • Dragul meu copil, e sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toata inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

  • Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă şi familie!

  • Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!

  • Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prietenii dragi aproape. Crăciun fericit!

  • Credinţa, speranţa, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevăraţi… sunt doar câteva din lucrurile pe care îţi doresc să le ai de Crăciun!

  • Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie.

 

MESAJE  DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

  • În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţi inima şi primeşte un strop din binecuvantarea care se revarsă peste lume în această noapte!

  • Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!

  • Pe la geamuri cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, iar bradul e la locul lui, moşul e la treaba lui, să ne fie nouă bine, iaca şi Crăciunul vine. Crăciun ferici!.

  • Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar Anul Nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

  • De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea... o să pierzi cu siguranţă. Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă. Crăciun fericit!

  • Odată cu Naşterea Mântuitorului şi în pragul sărbătorilor de iarnă, să aveţi în casă bogăţie, bunăstare, pace în suflet şi sănătate. CRĂCIUN FERICIT!

  • Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.

 

MESAJE  DE CRĂCIUN PENTRU COLEGI

  • Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, şi cu dragoste creştină să primiţi în dar lumina, zurgălăi de flori de gheaţă să vă bucure de viaţă, mult noroc s-aveţi în toate, La Mulţi Ani cu sănătate!

  • Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi.Crăciun fericit!

  • Sfintele Sărbatori de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Mulţi Ani!

  • De Sfintele Sărbători îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi iţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii! La mulţi ani!

  •  La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / De-acum şi pe mai departe.

  • Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi. LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE!

  • Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin!

 

MESAJE  DE CRĂCIUN PENTRU SOACRE

  • Îţi mulţumesc că ai dat viaţă minunii de lângă mine şi ai schimbat sensul cuvântului soacră, alegându-ma cu încă o mamă. Îţi mulţumesc pentru toate clipele în care m-ai sprijinit, încurajat şi mi-ai arătat că esti mândră de mine. Îţi mulţumesc că nu te-ai implicat în relaţia noastră şi ne-ai lăsat să ne facem viaţa cum vrem. Crăciun fericit, mamă soacră!

  • Un buchet de culoare şi veselie care să vă aducă noroc în viaţă şi prieteni în casă în acestă zi! Pentru cea care l-a învăţat lucruri bune în această lume există un singur cadou: DRAGOSTEA şi RESPECTUL MEU alături de frumoasa urare "Crăciun fericit"!

  • Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, şi una ceva mai departe. Îţi mulţumesc pentru că m-ai primit şi adoptat cu atâta căldură, bucurie şi mândrie. Crăciun fericit, mamă soacră!

  • Te admir din toata inima pentru cine eşti, pentru eleganţa ta, pentru calmul tău, pentru frumuseţe, pentru generozitate, pentru delicateţe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ţi arăt asta. Te iubesc! Îţi mulţumesc! Sunt recunoscatoare că eşti în viaţa mea! La mulţi ani frumoşi, luminoşi, plini de iubire şi Crăciun fericit!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici