Metallica va lansa un nou album de studio în 2011

Trupa americană Metallica va intra în curând din nou în studiouri pentru a înregistra un nou album, care va fi lansat pe piaţă în anul 2011, informează contactmusic.com.

62 afișări
Imaginea articolului Metallica va lansa un nou album de studio în 2011

Metallica va lansa un nou album de studio în 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Precedentul album de studio al trupei americane a fost "Death Magnetic" şi a fost lansat în 2008.

În prezent, rockerii americani susţin ultimele concerte din turneul mondial de promovare a acestui album - al nouălea din cariera trupei -, iar toboşarul Lars Ulrich a declarat că abia aşteaptă să intre din nou în studiouri alături de colegii săi pentru a înregistra un nou material discografic.

Lars Ulrich a declarat pentru The Pulse of Radio: "Avem multe proiecte pentru 2011, dar cred că cel mai important este acela că vom începe să compunem din nou. Nu am mai compus piese noi din 2006 sau 2007 şi ne dorim să devenim din nou creativi. Acum vom lua o mică pauză şi vom începe să înregistrăm în martie sau aprilie 2011".

Membrii trupei Metallica intenţionează, totodată, să participe în viitor la mai multe show-uri "Big Four" - proiectul muzical care a reunit la începutul acestui an cele patru mari trupe de heavy-metal Metallica, Slayer, Anthray şi Megadeth, pe aceeaşi scenă, în cadrul unor concerte europene - şi doresc să ducă acest concept muzical pentru prima oară şi în SUA, în 2011.

Metallica doreşte să lanseze un "proiect teatral" spectaculos, live, despre care managerul Peter Mensch consideră că are toate şansele să rivalizeze cu "The Wall" al trupei Pink Floyd.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici