Michael Douglas, pianist într-un film de Steven Soderbergh

Steven Soderbergh va realiza un film biografic despre flamboaiantul pianist Liberace, rol care va fi interpretat de Michael Douglas, pe un scenariu de Richard LaGravanese, informează Variety.

51 afișări
Imaginea articolului Michael Douglas, pianist într-un film de Steven Soderbergh

Michael Douglas, pianist într-un film de Steven Soderbergh

Potrivit sursei citate, filmul îl va avea producător pe Jerry Weintraub şi va fi realizat de Warner Bros.

Soderbergh se află în discuţii şi cu Matt Damon pentru a-l interpreta pe Scott Thorson, cel care l-a dat în judecată pe Liberace în 1982, cerându-i suma de 113 milioane de dolari, reprezentând o pensie pentru perioada de cinci ani în care cei doi ar fi fost parteneri.

Liberace a murit în 1987, la vârsta de 67 de ani, în urma unor complicaţii survenite din cauza madaliei SIDA, de care suferea.

Potrivit unor surse, acesta nu va fi următorul film care va fi regizat de Soderbergh, el având programate înainte "The Girlfriend Experience", un film care spune povestea unei prostituate, şi o altă producţie, cu buget mic.

Atât Douglas cât şi Damon au mai jucat în filmele lui Soderbergh - "Trafic", respectiv seria "Faceţi jocurile".

Liberace - "Moonlight Sonata"

Liberace - "Malaguena"

Liberace - "Tee for two"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici