Michael Jackson ar fi vrut să colaboreze cu Lady Gaga

Michael Jackson a colaborat de-a lungul carierei sale cu numeroşi artişti precum Lionel Richie, împreună cu care a scris şi a compus "We are the world", cântec ce a reuşit să adune numeroşi artişti şi să strângă milioane de dolari în încercarea de a combate foametea din Africa, Paul McCartney, Diana Ross sau Stevie Wonder.

186 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson ar fi vrut să colaboreze cu Lady Gaga

Michael Jackson a vrut să colaboreze cu Lady Gaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul pop a vrut să o invite pe Lady Gaga să i se alăture pe scenă în cadrul turneului "This Is It", a declarat coregraful lui Michael Jackson, Travis Payne, pentru RafflesEntertainment.

Când Payne l-a întrebat pe Jackson dacă doreşte să colaboreze cu alţi artişti în turneu, regretatul star a fost încântat de idee: "Sigur, pot veni dacă le permite programul", spusese Michael, potrivit coregrafului său.

Printre vedetele recomandate de Travis Payne se numără Janet, Whitney Houston, Diana Ross, Mariah Carey, Missy Elliott, Usher, Justin Timberlake, Celine Dion, Sting, Seal, Bono, şi Tina Turner.

Starul pop a fost mulţumit de propunerile coregrafului său, iar când a fost întrebat dacă ar mai fi altcineva cu care ar mai dori să colaboreze, Jackson a propus-o Lady Gaga "pentru că e talentată".

Admiraţia lui Jackson pentru tânăra cântăreaţa a trezit interesul lui Payne. "Am început să-i ascult muzica atent şi să-i urmăresc show-urile pe YouTube, şi am zis «Ai dreptate»".

În mod ironic, în luna noiembrie, coregraful regretatului star a primit un telefon de la Lady Gaga.

"I-am povestit (despre colaborarea pe care ar fi dorit-o Michael Jackson -n.r)", a spus Payne. "Bineînţeles că a fost impresionată", a adăugat coregraful.

Travis Payne a regizat şi a făcut coregrafia pentru spectacolul susţinut de Lady Gaga la American Music Awards, precum şi la "Ellen," "The Jay Leno Show," şi "X-Factor."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici