Michael Jackson, cu părul in flăcări – VIDEO

Imagini de la filmările în timpul cărora părul lui Michael Jackson a luat foc au fost publicate în premieră de www.usmagazine.com

353 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, cu părul in flăcări – VIDEO

Michael Jackson, cu părul in flăcări

Această înregistrare video prezintă în detaliu ceea ce s-a petrecut în acel moment pe platourile de filmare.

Reclama pentru compania Pepsi a fost filmată în studiourile Shrine Auditorium din Los Angeles, pe 27 ianuarie 1984.

În timpul celei de-a şasea duble, unul dintre dispozitivele pirotehnice a explodat mai devreme decât ar fi trebuit, moment în care părul lui Michael Jackson a luat foc. Celebrul cântăreţ pop nu a realizat în primele momente ce se petrecea şi a continuat să danseze, după care a coborât scările pentru a dansa cu fraţii săi din trupa Jackson 5.

Pentru calmarea durerilor provocate de arsurile de gradul doi şi trei pe care Michael Jackson le-a suferit, în timpul acestui accident, la nivelul scalpului şi al corpului şi, ulterior, pentru a suporta mai uşor multiplele intervenţii chirurgicale prin care s-a încercat remedierea porţiunilor afectate din zona capului (scalp şi faţă), starului pop i s-au prescris o serie de medicamente sedative.

Potrivit US Magazine, din acel moment Michael Jackson a dezvoltat o dependenţă de medicamente cu efect calmant şi, totodată, o obsesie pentru chirurgia plastică.

După moartea celebrului cântăreţ, pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac, poliţia americană a decis foarte repede să îşi concentreze eforturile asupra rolului pe care abuzul de medicamente ar fi putut să îl joace în decesul acestuia.

Site-ul TMZ.com, care citează "mai multe surse" din rândul anchetatorilor, susţine că "indiciile converg spre anestezicul Propofol, care ar fi cauza principală a morţii lui Jackson". Propofolul este un medicament cu acţiune rapidă, folosit în anestezia generală şi care ar trebui să se găsească doar în spitale şi în alte instituţii de acest tip.

Acelaşi site a anunţat, miercuri, că poliţia din Los Angeles tratează în prezent moartea lui Michael Jackson ca o crimă, ancheta concentrându-se asupra rolului avut de medicul personal al starului, Conrad Murray, în decesul cântăreţului.

Sursele citate de TMZ.com au declarat că "numeroase dovezi flagrante" conduc spre medicul Conrad Murray, în vârstă de 51 de ani, care i-ar fi administrat lui Michael Jackson anestezicul Diprivan - numele sub care este comercializat Propofolul.

Printre aceste probe se află medicamentele găsite de anchetatori la reşedinţa starului, printre care şi flacoanele cu Propofol, un suport pentru perfuzii şi un tub de oxigen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici