Michael Jackson, din nou în pericol de a pierde ferma Neverland

Cântăreţul american Michael Jackson este în pericol de a pierde celebra sa fermă Neverland din California, din cauza faptului că nu a plătit ipoteca pusă pe această proprietate, potrivit unor documente apărute marţi online, transmiteAFP.

2 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, din nou în pericol de a pierde ferma Neverland

Michael Jackson, din nou în pericol de a pierde ferma Neverland

Potrivit documentelor publicate online de filiala din Santa Barbara a companiei de asigurări Fidelity National Financial, Michael Jackson a făcut, în martie 2006, un împrumut de 23 de milioane de dolari pentru care a garantat cu ferma sa. El a întârziat să plătească suma de 212.000 de dolari.

Potrivit site-ului specializat în ştiri mondene tmz.com, publicarea unui asemenea anunţ are loc dacă respectivul datornic nu a plătit trei rate consecutive. Compania care a oferit împrumutul poate confisca proprietatea cu care s-a garantat în decursul a 30 de zile de la anunţ.

Neverland, care se întinde pe 1.000 hectare, este situată la 200 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Jackson a părăsit această proprietate în iunie 2005, după ce a fost achitat în procesul în care a fost judecat pentru pedofilie, şi a locuit pe rând în Bahrein, în Europa şi la Las Vegas.

Cel care l-a acuzat pe Jackson de pedofilie a declarat că abuzurile sexuale au avut loc chiar la Neverland - intitulată astfel după numele insulei de vis a lui Peter Pan, copilul care refuză să crească. Ferma include, printre altele, un parc de distracţii, un tren în miniatură şi o grădină zoologică.

Purtătorul de cuvânt al lui Michael Jackson, Raymone Bain, nu a comentat anunţul publicat online.

Michael Jackson s-a confruntat în ultimii doi ani cu datorii foarte mari, provocate mai ales de deteriorarea imaginii sale în urma procesului.

Jackson, care în august a împlinit 49 de ani, se confruntă în prezent cu mai multe procese civile care i-au fost intentate pentru că nu-şi plăteşte datoriile la timp, de către mai mulţi foşti avocaţi, asociaţi şi chiar de către un farmacist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici