Michael Jackson: Nu ştiu dacă voi putea susţine 50 de concerte

Michael Jackson, care, începând cu luna iulie, ar trebui să susţină o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, ce sunt deja sold out, a declarat că nu se simte în stare să ducă la capăt acest angajament profesional, informează New Musical Express.

74 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson: Nu ştiu dacă voi putea susţine 50 de concerte

Michael Jackson: Nu ştiu dacă voi putea susţine 50 de concerte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştiu dacă voi putea să susţin toate cele 50 de show-uri", a spus Michael Jackson fanilor săi care-l aşteptau în faţa studioului de dans din Los Angeles, unde el face repetiţii pentru spectacolele care vor începe în iulie. El a recunoscut că nu se află în forma fizică necesară susţinerii celor 50 de concerte şi că ar trebui să mai câştige în greutate.

De asemenea, Jackson a dat vina pe promotorii show-urilor, spunând că el fusese de acord să susţină doar zece concerte la O2 Arena.

"Sunt foarte furios că mi-au făcut un program de 50 de show-uri", a spus el. "Eu am vrut să susţin doar zece şi apoi să plec într-un turneu în jurul lumii, nu să am 50 de concerte într-un singur loc", a completat Jackson. "M-am culcat ştiind că am vândut toate biletele la zece concerte, iar dimineaţă, când m-am trezit, am văzut la ştiri că urma să am 50 de show-uri", a mai spus celebrul cântăreţ.

Randy Phillips, director al companiei AEG, care organizează concertele, a infirmat faptul că Jackson n-ar fi fost informat asupra numărului de show-uri pe care urma să le susţină la O2 Arena.

Michael Jackson a amânat deja cu cinci zile deschiderea seriei de concerte, alte trei show-uri fiind mutate în luna martie 2010. Astfel, primul show va avea loc pe 13 iulie, în loc de 8 iulie, iar alte trei concerte, programate iniţial pentru luna iulie, au fost reprogramate pentru martie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici