Michael Jackson, omagiat în oraşul natal, cu ocazia zilei sale de naştere

Reprezentanţii oraşului Gary din statul Indiana, oraşul natal al cântăreţului Michael Jackson, au anunţat că vor organiza o petrecere în memoria artistului, sâmbătă, 28 august, cu o zi înainte de data la care "regele muzicii pop" ar fi împlinit 52 de ani, informează contactmusic.com.

67 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, omagiat în oraşul natal, cu ocazia zilei sale de naştere

Michael Jackson, omagiat în oraşul natal, cu ocazia zilei sale de naştere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Jackson s-a născut în 29 august 1958 şi a decedat pe 25 iunie 2009 la Los Angeles în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente. El va fi omagiat printr-o petrecere specială, intitulată "This Is It", în oraşul său natal Gary din statul american Indiana.

Rudy Clay, primarul oraşului Gary, a declarat: "Moartea fiului nostru preferat, Michael Jackson, este încă proaspătă în inimile noastre. Un an mai târziu, cu o zi înainte de aniversarea lui, îi vom onora memoria, deoarece a fost o persoană extraordinar de generoasă şi unul dintre cei mai mari artişti din lume".

Joe Jackson, tatăl cântăreţului, va participa la această petrecere omagială, în timpul căreia o trupă de dansatori va reface coregrafia celebrului videoclip "Thriller".

Pe lângă petrecerea aniversară, în oraşul natal al starului vor avea loc mai multe acţiuni în memoria sa, care vor debuta joi şi se vor derula pe parcursul a patru zile.

Principala atracţie a acestor acţiuni va fi un concert special, ce va avea loc sâmbătă, la care vor participa cântăreaţa premiată cu Grammy Melba Moore, chitarista de turneu Jennifer Batten, imitatorul Edward Moss şi un cor gospel din Indiana.

Totodată, o producţie scenică, inspirată din viaţa şi muzica cântăreţului, intitulată "Yesterday, Today & Forever", va avea loc, joi, în oraşul Gary.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici