Michael Jackson, omagiat prin dans, la Bucureşti

Circa 200 de persoane sunt aşteptate să-i aducă un omagiu prin dans cunoscutului cântăreţ Michael Jackson, sâmbătă, în parcul Herăstrău şi în faţa Teatrului Naţional Bucureşti (TNB).

89 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, omagiat prin dans, la Bucureşti

Michael Jackson, omagiat prin dans, la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Jackson

După decesul starului pe 25 iunie, în mai multe ţări Michael Jackson a fost omagiat prin scurte momente de dans, pe una dintre melodiile sale.

Sâmbătă, 8 august, România se va alătura fanilor din întreaga lume, în Bucureşti fiind organizat un scurt moment cu valoare de tribut pentru "regele muzicii pop".

Organizatorii evenimentului aşteaptă cel puţin 200 de oameni care să aducă prin dans un omagiu lui Michael Jackson, pe melodia "Beat It". Evenimentul de la Bucureşti se va desfăşura în parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), între 18.00 şi 18.30, şi în scuarul din faţa TNB, între 19.30 şi 20.00.

Cei care vor să participe la momentul comemorativ sunt invitaţi să înveţe coregrafia piesei "Beat It". Totodată, sâmbătă, înainte de cele două reprezentaţii, va avea loc o repetiţie generală alături de 50 de dansatori profesionişti.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie
, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii sale ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici