Michael Jackson şi Pink, desemnaţi cei mai buni artişti solo din toate timpurile

Michael Jackson şi Pink au fost desemnaţi cei mai buni artişti solo din toate timpurile, în urma unui sondaj organizat de platforma online MySpace.com, informează contactmusic.com.

119 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson şi Pink, desemnaţi cei mai buni artişti solo din toate timpurile

Michael Jackson şi Pink, desemnaţi cei mai buni artişti solo din toate timpurile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Jackson i-a "învins" pe Justin Timberlake şi pe Bob Marley, clasaţi pe locul al doilea, respectiv al treilea, fiind desemnat astfel cel mai bun cântăreţ din toate timpurile.

La categoria feminină echivalentă, Pink s-a impus în faţa cântăreţelor Lady Gaga, Madonna şi Britney Spears.

Trupa australiană AC/DC a fost desemnată cea mai bună trupă rock, urmată de rockerii americani de la Nirvana şi Red Hot Chilli Peppers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici