Michael Jackson: Ultimul "show", live pe stirileprotv.ro

Site-ul stirileprotv.ro va transmite live, începând de joi seara, toate ceremoniile organizate în memoria lui Michael Jackson, în acest sfârşit de săptămână.

365 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson: Ultimul "show", live pe stirileprotv.ro

Michael Jackson: Ultimul "show", live pe stirileprotv.ro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Joi seara, fanii lui Michael Jackson vor putea urmări live pe stirileprotv.ro drumul parcurs de cortegiul Regelui pop dinspre dinspre Los Angeles spre Neverland. Aproximtiv 30 de maşini vor pleca pe traseul care are puţin peste 200 de kilometri, dar este de aşteptat să fie parcurs în mai multe ore, cu viteza redusă.

Întreaga procesiune, precum şi ceremoniile care vor avea loc până duminică, ziua în care este programată înmormântarea, vor putea fi urmărite live pe stirileprotv.ro. 

Corespondentul ProTv, Carmen Avram, va veni cu cele mai proaspete informaţii, în direct, la Ştirile ProTV, dar şi pe www.stirileprotv.ro.

Deocamdată, nu au fost anunţate ore fixe pentru ceremonii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici