Michael Jordan îşi construieşte o casă enormă. Vezi aici cum arată

Fostul baschetbalist american Michael Jordan investeşte banii pe care i-a câştigat din sport, construind o casă enormă. Proprietatea are 11 dormitoare, o casă specială pentru paznici, cu două etaje, şi o secţiune pentru sport, de unde nu lipseşte un teren de baschet.

33 afișări
Imaginea articolului Michael Jordan îşi construieşte o casă enormă. Vezi aici cum arată

Michael Jordan îşi construieşte o casă enormă. Vezi aici cum arată

Conform analizelor imobiliare, Jordan a plătit 4,8 milioane de dolari pentru teren şi 7,8 milioane de dolari pentru construcţie, însă costurile totale ale proprietăţii vor ajunge la aproximativ 20 de milioane de dolari, scrie yahoosports.

Michael Jordan este dublu campion olimpic cu naţionala SUA, în 1984 (la Los Angeles) şi în 1992 (la Barcelona), şi deţine mai multe recorduri în NBA cum ar fi cel al mediei de puncte marcate în carieră, 30,1 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici