Michelle Obama, în vizită "secretă" la Londra

Michelle Obama s-a oprit în drum spre Washington pentru o vizită privată la Londra, unde a vizitat împreună cu fiicele sale Palatul Westminster, cu celebrul Big Ben, s-a întâlnit cu soţia premierului, Sarah Brown, şi a luat cina într-un restaurant tradiţional "fish and chips", scrie presa britanică.

75 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama, în vizită "secretă" la Londra

Michelle Obama, în vizită "secretă" la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit The Guardian, după ce preşedintele Barack Obama a revenit în Statele Unite după vizita efectuată în Europa, Prima Doamnă a rămas la Paris pentru a vizita oraşul şi a face cumpărături (după câte se pare, la celebrul magazin de confecţii pentru copii Bonpoint, din Saint Germain) şi ar fi sosit în Marea Britanie împreună cu cele două fiice ale sale în dimineaţa zilei de luni.

Ele au ajuns pe aeroportul Stansted din Essex cu un Boeing 757 al US Air Force, după care au fost escortate la Londra de agenţi ai serviciilor secrete.

Luni, Michelle Obama a vizitat cele două camere ale Parlamentului şi a fost fotografiată ulterior ţinând în mână un ghid turistic al Camerei Comunelor, pe coperta căruia se afla fotografia fostului preşedinte al instituţiei, Michael Martin, obligat să demisioneze luna trecută, în urma unei moţiuni de neîncredere, semnate de 23 de parlamentari.

Daily Mail scrie că Prima Doamnă a Statelor Unite împreună cu cele două fiice ale sale (Malia - zece ani şi Sasha - opt ani), însoţite de agenţii secreţi, au mers apoi spre un restaurant tradiţional englezesc, unde, spre marea mirare a angajaţilor localului, au servit o cină modestă, constând în cartofi prăjiţi şi peşte - în cazul fetiţelor - şi o friptură de vită, pentru Michelle Obama.

Înainte de felul principal, fetiţele au savurat un platou de brânzeturi calde şi câte un pahar de Pepsi Cola. Michelle, în vârstă de 45 de ani, a ciocnit un pahar de vin alături de un grup de adulţi care serveau burgeri.

Marţi, ele urmează să facă turul studiourilor Pinewood, inclusiv platourile unde se filmează noul film cu Harry Potter. Cele două fetiţe, mari admiratoare ale personajului, se vor întâlni cu Daniel Radcliffe, Emma Watson şi alte staruri din film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici