Michelle Obama, într-un top al celor mai sexy 100 de femei din lume

Michelle Obama, devenită simbol al eleganţei de la instalarea sa la Casa Albă, a devenit prima primă doamnă a Statelor Unite care a fost inclusă în topul celor mai sexy 100 femei din lume, alcătuit anual de revista Maxim.

81 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama, într-un top al celor mai sexy 100 de femei din lume

Michelle Obama, într-un top al celor mai sexy 100 de femei din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michelle Obama, în vârstă de 44 de ani, ocupă a 93-a poziţie în acest clasament, fiind urmată de Yvonna Strahovski, o actriţă în vârstă de 26 de ani, şi precedată de Joanna Krupa, în vârstă de 30 de ani, actriţă şi, totodată, ambasadoare a asociaţiei pentru protecţia animalelor PETA.

Prezentând-o pe prima doamnă a Statelor Unite sub titlul "planul de relansare de care America avea cu adevărat nevoie", o aluzie la planul de relansare economică realizat de preşedintele Barack Obama, revista Maxim a publicat o fotografie oficială oferită de Casa Albă, în care Michelle Obama apare zâmbitoare, purtând o rochie neagră fără mâneci şi un colier de perle albe.

Preşedintele Obama "trebuie să se ocupe de două războaie, o criză economică şi de procesul de albire a propriului păr (...), dar măcar când ajunge acasă, comandantul nostru suprem o găseşte pe cea mai seducătoare primă doamnă din istoria Statelor Unite", au comentat editorii revistei Maxim.

De la instalarea la Casa Albă, ţinutele purtate de Michelle Obama sunt intens comentate de toate revistele destinate femeilor.

Prima poziţie a topului realizat de Maxim, un săptămânal publicat în 2,5 milioane de exemplare doar în Statele Unite, dar comercializat în lumea întreagă, este ocupată de actriţa americană Olivia Wilde, protagonistă a serialului de televiziune "Dr. House". Wilde a detronat-o pe câştigătoarea de anul trecut, actriţa Megan Fox, starul filmului SF "Transformers - Războiul lor în lumea noastră", clasată pe a doua poziţie în acest an. Podiumul este completat de top modelul israelian Bar Rafaeli, iubita actorului Leonardo DiCaprio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici