Michelle Rodriguez a efectuat doar 17 din cele 180 de zile de închisoare la care a fost condamnată

Michelle Rodriguez, star al serialului de televiziune "LOST - Naufragiaţii", a efectuat doar 17 din cele 180 de zile de închisoare la care a fost condamnată pentru că a încălcat regulile libertăţii sub supraveghere la care a fost condamnată pentru mai multe accidente rutiere.

1 afișare
Imaginea articolului Michelle Rodriguez a efectuat doar 17 din cele 180 de zile de închisoare la care a fost condamnată

Michelle Rodriguez a efectuat doar 17 din cele 180 de zile de închisoare la care a fost condamnată

Rodriguez, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnată la închisoare după ce a recunoscut că nu a efectuat orele de serviciu în folosul comunităţii, pedeapsă primită pentru conducere în stare de ebrietate şi fugă de la locul accidentului. Actriţa a început ispăşirea pedeapsei pe 23 decembrie, la închisoarea din Lynwood, Los Angeles, un loc în care sunt deţinute, de obicei, vedetele.

Rodriguez a fost eliberată după ce s-a luat în calcul severitatea infracţiunii sale şi faptul că închisoarea era deja foarte aglomerată.

Rodriguez a mai fost acuzată că a consumat alcool cel puţin în trei ocazii, deşi purta la picior o brăţară pentru monitorizare, încălcând astfel un ordin de abstinenţă dat pe o perioadă de 90 de zile.

În 2004, actriţa şi-a recunoscut vinovăţia după ce s-au formulat trei capete de acuzare la adresa ei, printre care s-au numărat conducerea în stare de ebrietate şi fugă de la locul accidentului.

În 2006, Rodriguez a fost condamnată la 60 de zile de închisoare pentru că fost implicată într-un accident rutier, încălcând regulile libertăţii sub supraveghere. Actriţa a efectuat doar patru ore şi 20 de minute din pedeapsă, din cauză că închisoarea era prea aglomerată.

Tot în 2006, actriţa a fost condamnată de un judecător din insula Oahu, Hawai, la cinci zile de închisoare pentru că a condus în stare de ebrietate, pedeapsă din care a executat doar 65 de ore. Actriţa a ales să meargă la închisoare refuzând propunerea de a efectua ore de muncă în serviciul comunităţii.

Actriţa mai are de efectuat 30 de zile de muncă în serviciul comunităţii şi va lucra pentru departamentul de transporturi.

Michelle Rodriguez a devenit celebră cu rolul unei adolescente pugiliste din filmul independent "Luptătoarea" (2000) şi a mai jucat în filme precum "Furios şi iute" şi "Luată de val". Personajul său din serialul "LOST - Naufragiaţii", ofiţerul de poliţie Ana-Lucia Cortez, a fost ucis după doar 20 de episoade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici