Michelle Williams a vândut cu 8,8 milioane de dolari casa cumpărată cu Heath Ledger

Actriţa Michelle Williams a vândut recent, pentru 8,8 milioane de dolari, casa din Brooklyn, New York, cumpărată împreună cu fostul ei logodnic, regretatul actor Heath Ledger, care a murit în 2008.

199 afișări
Imaginea articolului Michelle Williams a vândut cu 8,8 milioane de dolari casa cumpărată cu Heath Ledger

Michelle Williams şi Heath Ledger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michelle Williams, în vârstă de 34 de ani, a scos la vânzare, în luna septembrie, vila de patru etaje din Boerum Hill, cerând 7,5 milioane de dolari, sumă pe care vedeta şi actorul Heath Ledger au plătit-o în 2005 când au achiziţionat imobilul, informează hollywoodreporter.com.

Potrivit blogului 6sqft.com al agenţiei imobiliare CityRealty, Michelle Williams a găsit recent un cumpărător, care a plătit 8,8 milioane de dolari pentru clădire.

Vila cu patru etaje are şase dormitoare, un garaj pentru trei maşini, o terasă care oferă o panoramă frumoasă şi o cramă ale cărei condiţii de temperatură şi umiditate pot fi controlate.

După moartea lui Heath Ledger, în 2008, Michelle Williams a continuat să locuiască, alături de fiica sa, Matilda, în casa din Brooklyn. În prezent, actriţa locuieşte într-o proprietate de la periferia oraşului Los Angeles.

Michelle Williams a avut o relaţie cu Heath Ledger în perioada 2004-2007. Cei doi s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale peliculei "Brokeback Mountain - O iubire secretă", iar fiica lor, Matilda, s-a născut pe 28 octombrie 2005. Williams şi Ledger s-au despărţit în 2007.

Heath Ledger a murit pe 22 ianuarie 2008, în urma unei intoxicaţii accidentale cu medicamente prescrise de medici.

Michelle Williams a fost nominalizată la Oscar în 2006 pentru rolul din "Brokeback Mountain", a jucat în 2009 în thrillerul "Shutter Island", regizat de Martin Scorsese, şi mai recent în "Blue Valentine", rol pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur şi la premiile Oscar în 2011. Williams a întruchipat-o pe Marilyn Monroe, în pelicula "My Week with Marilyn", în regia lui Simon Curtis. Actriţa americană a primit pentru acest rol, în 2012, cea de-a treia nominalizare la Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici