Mihaela Rădulescu divorţează

CANCAN publică astăzi un interviu bombă. Miliardarul Elan Schwartzenberg, care de zece ani este împreună cu Mihaela Rădulescu, fiind căsătoriţi şi având un băieţel superb, anunţă în cadrul unui interviu că el şi Mihaela au decis să-şi încheie socotelile.

549 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu divorţează

Mihaela Rădulescu divorţează

O informaţie incredibilă şi din senin: divorţ în cuplul Mihaela Rădulescu - Elan Schwartzenberg. Părea o glumă, oarecum tâmpită. Sunăm la Mihaela. Degeaba. Nu putem da de ea. Timpul curge în defavoarea noastră. Ziarul trebuia trimis la tipar. Îl sunăm pe Elan Schwartzenberg. Care raspunde. Şi ne acordă un scurt interviu.

Citeşte pe www.cancan.ro interviul acordat de Elan Schwartzenberg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici