Mihaela Rădulescu: Televiziunea este un capitol încheiat

Mihaela Rădulescu îşi concentrează atenţia pe extinderea în străinătate a magazinelor "Picioru’ Gras" şi nu va mai reveni pe micul ecran decât ocazional, potrivit www.evz.ro.

36 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu: Televiziunea este un capitol încheiat

Mihaela Rădulescu: Televiziunea este un capitol încheiat (Imagine: Mediafax Foto)

Mihaela Rădulescu vorbeşte într-un interviu acordat EVZ despre cărţile şi scenariile pe care le scrie, dar şi despre planurile de extindere în afara graniţelor a reţelei sale de magazine "Picioru' Gras" şi despre campania umanitară "Copilul tău îi îmbracă pe copiii săraci". Pe lângă toate acestea, vedeta va reveni pe micile ecrane, ca gazdă a trei emisiuni speciale de sărbători, difuzate de Antena 1.

"Am fost chemată să fiu gazda Crăciunului la Antena 1 şi vin cu bucurie să prezint astfel de ediţii speciale, mai ales că lucrez cu aceeaşi echipă minunată cu care am lucrat atâţia ani. Mi se face adesea dor de meseria mea, de oamenii cu care am făcut atâtea emisiuni grozave şi de publicul acela minunat pe care l-am iubit şi respectat mereu. Dar am ales altă viaţă, altă ţară şi vin foarte rar înapoi", explică Mihaela Rădulescu.

Citeşte mai multe despre planurile Mihaelei Rădulescu pe www.evz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici