Mihai Constantinescu a fost operat astăzi

Cântăreţul şi compozitorul Mihai Constantinescu a fost operat pe inimă, vineri, de către o echipă de medici a Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş, condusă de şeful secţiei de Chirurgie Cardiovasculară, profesorul Radu Deac.

2111 afișări
Imaginea articolului Mihai Constantinescu a fost operat astăzi

Mihai Constantinescu a fost operat astăzi (Imagine: Mediafax Foto)

"Operaţia este declarată reuşită, urmează un timp de recuperare. Mihai Constantinescu este în prezent la terapie intensivă, aşteptăm să vedem cum evoluează lucrurile. Este o operaţie curentă la acest institut, însă nu este una simplă, orice intervenţie pe inimă are riscuri", a declarat Cosma.

Ea a precizat că echipa de medici care a realizat operaţia a fost condusă de şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară, profesorul Radu Deac, din aceasta mai făcând parte medicul anestezist Irina Modrigan şi chirurgii cardiologi Victor Raicea şi Liviu Moraru.

Potrivit unui comunicat remis, miercuri, de Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş, artistul a fost internat în unitatea medicală pentru a fi operat.

Conform sursei citate, Mihai Constantinescu a fost internat în Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş din 2 noiembrie, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

Înaintea operaţiei, cântăreţul Mihai Constantinescu a fost supus unor investigaţii medicale la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş.

Cântăreţul Mihai Constantinescu are 62 de ani, iar în luna octombrie el şi-a anunţat candidatura din partea PER pentru un post de senator, în acelaşi colegiu uninominal în care şi-a depus candidatura şi conservatorul Dan Voiculescu, şi a afirmat că va cânta în campania electorală pentru a transmite mesaje electorale.

Artistul Mihai Constantinescu a fost evacuat, în octombrie 2007, din casă, locuinţa sa fiind retrocedată după ce cântăreţul a pierdut procesul cu foştii proprietari. Cântăreţul trăia în locuinţa naţionalizată de 20 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici