Mihai Petraiche, clasat pe locul al doilea la "Românii au talent", va deschide o sală de breakdance

Dansatorul Mihai Petraiche, ocupantul locului al doilea în marea finală a emisiunii "Românii au talent", intenţionează să deschidă o sala de breakdance, unde va putea să le împărtăşească şi altora talentul său.

762 afișări
Imaginea articolului Mihai Petraiche, clasat pe locul al doilea la "Românii au talent", va deschide o sală de breakdance

Mihai Petraiche, clasat pe locul al doilea la "Românii au talent", va deschide o sală de breakdance

Într-un interviu acordat protv.ro, Mihai Petraiche, care a impresionat în marea finală a show-ului "Românii au talent" prin dansul său robowave, spus că nu este dezamagit de rezultatul votului telespectatorilor. "Eu nici măcar nu mă aşteptam să ajung în semifinale. Mă bucur că acum, cu ocazia asta, lumea apreciază dansul", a spus Mihai Petraiche.

"Acum vreau să îmi deschid o sală de breakdance. Vreau să ofer posibilitatea de a-i învăţa şi pe alţii", a mai spus Mihai Petraiche.

El a precizat că în finala concursului a riscat enorm şi a arătat nişte mişcări de dans în premieră. "Se cheamă stroboscop şi ţi se pune în mişcare întreaga musculatură. Doar câţiva oameni din lume pot face asta. Iniţial, am crezut că nu voi mai putea intra în show-ul din finală şi am schimbat coregrafia până în ultima oră. Chiar înainte să intru pe scenă am schimbat şi practic pe scenă am făcut altceva. Am improvizat tot ce aţi văzut. Asta poate fi dovedit de cei care au filmat la antrenamente, e cu totul altceva", a explicat el.

Mihai Petraiche a spus că el şi Razy Gogonea - invitatul special al marii finale "Românii au talent ", devenit celebru în urma participării sale la "Britain's Got Talent" - au fost parteneri pentru doi ani de zile. "A fost alături de mine. N-am vorbit despre show, nu ne mai văzusem de şase ani", a mai spus Mihai.

Mihai Petraiche s-a născut pe 26 noiembrie 1983, la Bucureşti. Când eream mic şi-a descoperit pasiunea pentru roboţi, iar la vârsta de şase ani, tatăl său l-a dus pentru prima oară să facă sport - karate tradiţional, sport pe care l-a practicat timp de cinci ani. În clasa a XI-a, Mihai a renunţat la şcoală şi s-a dus în Antalia, pentru a dansa împreună cu partenerul său de dans Răzvan Gogonea, însă la întoarcerea în România fiecare a luat-o pe drumul lui.

Atras de atletism, Mihai Petraiche a început să se antreneze cu un profesor de fitness şi culturism, iar în 2004 în Cehia a acupat locul al treilea la Campionatele mondiale de fitness, după care au urmat trei titluri de campion naţional în acelaşi domeniu. Însă, în 2006, a trebuit să renunţe la sport, dar şi la dans, din cauza unei accidentări la coloană, în timpul antrenamentelor (purta o greutate de 180 de kilograme în spate în timp ce făcea genuflexiuni). Doctorul i-a spus să renunţe definitiv la cariera de dansator şi de sportiv şi timp de cinci ani nu a mai dansat, ci a făcut doar alergări şi recuperare în sală. În 2011, a vazut filmul "Transformers", şi-a amintit de copilărie şi de pasiunea lui pentru roboţi şi a început să se antreneze din nou.

Mihai Petraiche a mărturisit că s-a dus la preselecţile "Românii au talent" petru a-şi dovedi că încă mai poate dansa.

Cristian Gog este marele câştigător al finalei "Românii au talent", care a fost difuzată vineri seară în direct la Pro TV, el câştigând şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu talentul său.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-au situat Mihai Petraiche şi Cristian Leana, care au impresionat publicul, telespectatorii şi juriul cu talentele lor deosebite. Mihai Petraiche a stârnit aplauzele tuturor prin dansul său robowave, în timp ce Cristian Leana a înregistrat o premieră mondială - a rezolvat trei cuburi Rubik, în condiţii inedite: a lucrat cu o singură mână, legat la ochi, în timp ce un "sabotor" îl uda cu o stropitoare sau îi arunca peste cuburi fulgii scoşi dintr-o pernă.

În finala "Românii au talent" au luptat şi Lil Motion, Vasile Godja, X-treme Brothers, Radu Ionescu, Alexe "Krem" Răzvan, Aset Crew, Loredana şi Cristian Fieraru, BarSession, Oana Lianu, Trio Zamfirescu, Gigel Frone şi No Limit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici